mindfulness wandelen

In deze tijd zijn er veel mensen die te veel in het hoofd zitten, op zoek zijn naar meer stilte in zich zelf, gespannen zijn,  het druk hebben of te weinig tijd  kunnen nemen voor een stukje rust en ontspanning, of zich te weinig geaard voelen.

Daarom bied ik deze lessen aan. Zodat je een moment van rust hebt in je agenda en je handvatten meekrijgt hoe je dit ook zelf kan proberen te behouden.
Deze lessen kunnen een hulp zijn om bewuster om te gaan met rust, stilte of ontspanning. Om er letterlijk even bij stil te staan.  De ochtend is een mooi moment om meer in balans te komen met jezelf.

Elke les starten we in het bos met een oefening of meditatie om meer uit ons hoofd te raken en te aarden. We komen hierdoor meer in het hier en nu.  Waarbij elke ochtend weer een ander thema heeft en een andere wandeling is.
We wandelen vaak iets vertragend in de natuur om zo ook de aardende kracht van bomen en de stilte in het bos voedend te laten zijn. Het lukt dan nog makkelijker om in het hier en nu te komen. We laten ons voeden door de mooie dingen van de natuur. Je zult gaan waarnemen dat er bij elke wandeldag weer een andere energie in het bos is en dat elk seizoen weer andere mooie, voedende dingen heeft.

Om steeds beter in de stilte van jezelf te komen doen we ook ademoefeningen, concentratieoefeningen, loopmediataties en waarnemingsoefeningen met de natuur in al haar verschillen. Hierdoor kom je weer beter in contact met jezelf.

Andere onderdelen in het mindfulness wandelen zijn : minder leren piekeren, bewuster worden van je lichaam en emoties, leren liefdevoller naar jezelf en anderen te zijn,  je hart meer openen en meer in contact komen met je intuïtie.

Hieronder vind je meer info over locatie, prijs en data.
Zijn er nog vragen? of wil je je aanmelden?

ik ben bereikbaar via mijn mail  : info@centrumhestiada.nl  of mobiel/ watsapp 06-38481248

Nieuwe reeks wandelingen:

Data:In  het najaar 2017 start er weer een nieuwe cursus van 7  wandelingen op de maandagochtenden van 9.00 uur – 10.30 uur.( bij slecht weer wordt de wandeling afgelast en een nieuwe datum geprikt ).

  4 september
18 september
  2 oktober
16 oktober
  6 november
20 november
   4 december

Locatie: we verzamelen bij de fietsparkeerplaats bij hotel-restaurant Gaia- Schapenzandweg 3 te Diepenveen (randerbos)

Kosten: € 80,- voor 7 lessen

davidafolder1