mindfulness wandelen

In deze tijd zijn er veel mensen die te veel in het hoofd zitten, het druk hebben of weinig tijd hebben / kunnen nemen voor een stukje rust en ontspanning, of zich te weinig geaard voelen.

Daarom bied ik deze lessen aan. Zodat je een moment van rust hebt in je agenda en je handvatten meekrijgt hoe je dit ook zelf kan proberen te behouden.
Deze lessen kunnen een hulp zijn om bewuster om te gaan met rust of ontspanning. Om er letterlijk even bij stil te staan.

Elke les starten we in het bos met een oefening of meditatie om meer uit ons hoofd te raken en te aarden. We komen hierdoor meer in het nu.
We wandelen vertragend in de natuur om zo ook de aardende kracht van bomen en de stilte in het bos voedend te laten zijn. Het lukt dan nog makkelijker om in het hier en nu te komen. Zonder afleiding van mobieltjes, telefoon, Ipad, onze to-do lijstjes etc.

Om steeds beter in stilte te kunnen wandelen, zullen we ook ademoefeningen en loopmeditaties doen. Hierdoor kom je weer meer bij jezelf.
Zo krijg je handvatten om beter uit je hoofd te blijven. Dit is moeilijk in deze tijd. Er zijn zoveel prikkels die ons uit ons eigen centrum trekken.

Deze ochtenden zijn een tegenhanger in ons drukke bestaan, om ons te helpen weer meer in balans te komen. En bewust te worden van signalen in ons lichaam, wanneer we te veel doen of te snel doen etc.

Hieronder is meer info.
Zijn er nog vragen? Mail of bel gerust  (zie “contact”)

Nieuwe reeks wandelingen:

In 2017 start er weer een nieuwe reeks wandelingen. De eerste wandeling zal 6 maart 2017 worden gedaan.

6 maart
20 maart
3 april
1 mei
15 mei
29 mei
12 juni

davidafolder1

davidafolder2