bloesemtherapie

“ De geneesmiddelen zijn niet bedoeld om de ziekte te genezen.
Maar om het evenwicht in het lichaam te herstellen.
Door dit herstel volgt de genezing vanzelf”

– Edgar Cayce

 

 Soms is het zinvol om ondersteuning te geven d.m.v. een bloesemremedie. Om bijvoorbeeld bepaalde spanningsgebieden meer te kunnen ontspannen.

Dr. Edwach Bach ontwikkelde als eerste bloesemremedies. Daarna zijn er meer remedies ontwikkeld, onder andere Californische remedies, Nederlandse bloesemremedies, F.E.S.-essences en Findhorn Flower essences.
Natuurlijke genezende krachten van specifieke wilde bloemen kunnen je meer in balans brengen.
Bloesemremedies bevatten de levensenergie van een plant. Iedere bloesemremedie heeft haar eigen unieke kwaliteiten. Ze helpen je bewustzijn te openen en wakker te maken voor de kwaliteiten die binnen in je al sluimerend aanwezig zijn.
Bloesemremedies dringen dus niets aan je op. Het is een ondersteuning om steeds meer jezelf te ontdekken, en de uienschillen die blokkerend werken, laag voor laag af te pellen.
Je kunt ook combinaties van bloesemremedies maken. De remedies werken niet allemaal apart, maar creëren gezamenlijk een nieuwe remedie. (Het geheel is meer dan de som der samenstellende delen)

Afhankelijk van je klachten, je persoonlijke situatie, je levensloop, stel ik een individuele remedie samen.
Ik maak een keuze uit Bach remedies, Californische remedies, Alaska remedies, Findhorn remedies, Australische remedies en bloesem remedies Nederland.

Deze remedies kunnen niet vergoed worden door de verzekering.