“ De geneesmiddelen zijn niet bedoeld om de ziekte te genezen.
Maar om het evenwicht in het lichaam te herstellen.
Door dit herstel volgt de genezing vanzelf”

– Edgar Cayce

Als je lichamelijke of geestelijke disbalans ervaart, is het ook mogelijk om te kiezen voor een behandeling met bloesemremedies of klassiek homeopathische middelen om meer balans te creëren.

Homeopathie is een holistische geneeswijze, wat betekent dat de mens als geheel centraal staat. Als lichaam en geest niet in evenwicht zijn, kan een mens kwalen krijgen of ziek worden. Het belang is dan ook om niet alleen de symptomen te onderdrukken, maar het evenwicht te herstellen.

Homeopathische geneesmiddelen zijn mild, veilig en onschadelijk voor lever en nieren. Ze vormen geen belasting voor het milieu en worden niet op dieren getest. Daarmee is homeopathie een zeer duurzame en natuurlijke geneeswijze die goed is voor mens, dier en milieu.

Iedere bloem, dier of steen bevat levensenergie met haar eigen unieke kwaliteiten. Het is een ondersteuning om steeds meer jezelf te ontdekken en de uienschillen die blokkerend werken, laag voor laag af te pellen.

Afhankelijk van je klachten, je persoonlijke situatie stel ik, na een uitgebreide anamnese, een klassiek homeopathisch middel of een individuele remedie voor je samen.
Bij de remedies wordt niet alleen gebruik gemaakt van de vooral bekende Bach-remedies. Maar ook maak ik een keuze uit Californische remedies, Alaska remedies, Findhorn remedies, Australische remedies en bloesem remedies Nederland. Allemaal hebben ze weer invloed op andere thema’s en verstoringen.