vrouwenhartcirkel

kom meer in contact met jezelf
door tijd te nemen voor stilte.
Waarin je naar binnen kunt gaan,
jezelf kunt ontmoeten en waarin je je hart kunt voelen”.

Ben jij op zoek naar een verdieping en ondersteuning in je zelfontwikkeling? Zou je graag meer in balans komen?
Deze ochtenden geven je nieuwe inspiratie en enkele mooie inzichten over jezelf. Voel je welkom!

In de vrouwenhartcirkel komen we vooral bij elkaar in stilte. We verdiepen hierdoor het contact met ons hart en worden bewuster van wat we hierin los te laten hebben en waar je meer ruimte aan wilt geven. Als een moment van bezinning in en met de natuur.

We starten de ochtend altijd met een meditatie of oefening om meer in het hier en nu te komen, je te bevrijden van het overbodige denken en minder in de doe-modus te blijven zodat we meer innerlijke rust ontwikkelen. Daarna wandelen we in stilte in de natuur en lopen ook met verschillende loopmeditaties. Verder zullen we op mooie plekken stilstaan, in krachtcirkels, ons voeden met de kracht en schoonheid van de natuur, mediteren, zetten we intenties neer en zullen we vanuit mindfulness aandachtig aanwezig zijn. Ook verbinden we ons met de elementen aarde, water, vuur en lucht, de zon en de maan in de natuur en vanuit hier maken we contact met onszelf. Waarin we kijken, voelen en luisteren wat er in ons zelf geraakt of gespiegeld wordt. Zo neem je elke les een ervaring mee waarin je je herkent hoe je je beperkt of wat je nodig hebt om VOLUIT te LEVEN.

In stilte verbinden we ons elke dag met een eigen thema.O.a.: naar binnen keren, balans met de buitenwereld, ontspanning, meer stilte in de geest, compassie, luisteren, je dromen manifesteren, durven leven vanuit je eigen hart, dankbaarheid en zelfliefde. Ook het loslaten van spanningen, onrust en saboterende gedachtes zal een onderdeel zijn om zo je te ondersteunen om meer in je hart te kunnen komen. Vanuit deze verstilling leer je zo meer jezelf te omarmen,  je pijnen los te laten, liefdevoller naar jezelf en anderen te zijn, milder te zijn en uiteindelijk leer je meer te leven vanuit je hartkwaliteiten.
VIVA LA VIDA : leef je leven door je te bevrijden van je remmen.

Na afloop delen we nog kort met elkaar wat geraakt of gevoed heeft. Daarna wordt afgesloten met een spreuk of tekst die je verder kan voeden op je pad.

De vrouwenhartcirkel start woensdagochtend 11 maart van 9.00 uur tot 10.30 uur. (de groep bestaat uit max. 8 vrouwen.)
1x per 2 weken in het Randerbos te Diepenveen.

De ochtenden zijn in de lente van 2020: 11 maart, 25 maart, 1 april, 15 april, 6 mei, 20 mei en 10 juni. In het najaar gaat de vrouwenstiltecirkel verder. de data zijn: 9 spet, 16 sept, 30 sept, 21 oktober en 25 november.

In het voorjaar van 2021 start er weer een nieuwe cyclus in maart. Je kunt je hier al voor opgeven.

kosten: € 90,- voor deze 7 bijeenkomsten. (aangezien de bijeenkomsten bij elkaar een voedende reis zijn, kan er niet een enkele les gevolgd worden) voor aanmelding of vragen kun je mij bereiken via info@centrumhestiada.nl of via 06-38481248(ook whatsapp)

Locatie: we verzamelen bij de fiets/autoparkeerplaats bij hotel-restaurant Gaia- Schapenzandweg 3 te Diepenveen (Randerbos, dus niet die bij de IJsselijk)